Yleinen

Pumpun omistajuus ?

JYMYUUTINEN PUMPUN OMISTUSSUHTEISTA (1.4.2024)

Suomalaissyntyinen, Bermudalla  majaansa pitävä kohuliikemies  taustajoukkoineen on tehnyt koko Peruspumpusta  (PP) ostotarjouksen. Mukana ryhmässä on mm Dubain sheikki ja kaksi tunnettua sijoittajaa kilpailevista Pirkanmaalaisista veteraanijoukkueesta.

Tarjous käsittää kaikki PP:n niin aktiivi kuin emeritus pelaajat.  Tarjouksen sisältö kattaa Pumppulaisille 10+10,4 v sopimuksen ja pelit Dubain kakkoskentällä, päivävuorona 3 kertaa  viikossa, kahdella kassarilla.

Sopimus käsittää mm täys-ylöspidon koko suvulle, sekä  varustehuollon, luistimienterotuksineen (max 30 km/h). Luonnollisesti kaikille Pumppulaisille on varattu paikallinen vaatetus. Tietenkin Pumppu väreissä.

Käytävissä neuvotteluissa on saatujen tietojen mukaan avoimina mm pelaajille tarjottavien kulkuneuvojen Uusin malli Ferrari Daytona SP 3 (kuva liitteenä) kaksi vai nelipaikkaisuus sekä lastenlasten tulevat eläke-edut. Pumpun puolesta on neuvotteluissa edustettuna 2 valkoisten teho pakkia , El Capo, Pumpun huoltotiimi  sekä kummikoira Milo.

Sopimukseen ja olosuhteisiin on lähdössä tutustumaan  Pumpun edustus aveceineen. Matkan kesto lienee vain 22 päivää. Matkan aikana joudutaan poikkeamaan Hawaijilla (6 vrk) Jetlagin välttämisen vuoksi.

Ostajan puolesta kommentoidaan perusteena kaupalle  on levittää Seniorikiekon mainetta Arabiemiraateissa ja PP on oiva esimerkki aktiivisuudesta, historiastaan  ja faniryhmästään.

Vuosikausia, kiihkeä  PP-fani  Dubain sheikki on luvannut Pumpun arvostuksena uudelleennimittää Burj Khalifa hotellin PumppuDubaiksi ja myös luvannut kaksi ylintä kerrosta (162-163) vain Pumppulaisten käyttöön.7 tähden hotellin ravintolassa on luvattu olevan tarjolla  24/7 tuoretta mustaa ja wingsejä. Ja tietenkin Leivon aamupuuro.

Lisätietoja neuvotteluista antavat  Pave Vääränen,Taina Julha, Sonni Surmaste sekä Titty Ali-Viukari

Tutustumismatkalle ilmoittautuvat  Pumppulaiset kutsutaan  Haka 1 edustalle (Edun pääty) ma  1.4.2024 klo 19.00. Huom passit mukaan!