Yleinen

17/20 Jäävuorot keskeytys jatkuu ….

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä on tänään päättänyt jatkaa aiemmin antamia koronasuosituksia ja rajoituksia 10.tammikuuta 2021 saakka. Näin ollen myös Peruspumpun kaikki jäävuorot Hakametsässä ja Tesomalla on peruttu ainakin tammikuun 10. päivään asti.  Myös Tesomalle suunniteltu Peruspumpun joulupuuro (pe 18.12.) on koronarajoitusten vuoksi peruttu.   
Sorsapuiston upealla jäästadionilla on kuitenkin nähty harvalukuinen joukko peruspumppulaisia  pelaamassa pipolätkää tiistai- ja perjantaiaamuisin klo 8 aikaan. Mukaan mahtuu !
Hyvää Joulun aikaa Teille kaikille ! Pysykää terveenä ja liikkukaa omaksi iloksenne tavalla tai toisella. Tammikuussa toivottavasti tavataan taas aamujäillä.

Peruspumpun direktoraatin yksimielisellä päätöksellä HAKA2:n ja HAKA3:n tiistaiset ja Tesoman perjantain aamujää ajalle 26.11. – 15.12. 2020 on keskeytetty ja peruttu Pirkanmaan koronanyrkin  antaman suosituksen mukaisesti. 

Mikäli rajoitukset päättyvät 15.12. jälkeen, palaamme aamujäille Tesomalla pe 18.12. Aamujäiden jälkeen pe 18.12. Tesoman kahvilan kokoustilassa Peruspumppu tarjoaa  joulupuurot lisukkeineen kaikille pelaajille ja aktiiveille. 

Omaehtoisin liikuntaterveisin loppukauden aikana,