Yleinen

14/20 Peruspumpun direktoraatin päätöksiä: maksut; koronatiedote; try-out pelaajat; kotisivut

MAKSUT-vuoden jäämaksut yhden vuoron osalta säilyy ennallaan 120€ ja kahden vuoron maksu on 220€.  Maalivahdeilta ei peritä jäämaksuja. Lisäksi kaikki maksavat jäsenmaksuna 10€.
-Peruspumpun tililkauden muutos kalenterikaudeksi 2021 alkaen, koronan johdosta keskeytynyt kevätkausi sekä kohtuullisen taloudellisen tilanteen ansiosta,  jää- ja jäsenmaksut ensi kevään ja syksyn osalta laskutetaan jäseniltä tammikuussa 2021.
-Uudet try-out pelaajat maksavat kuitenkin syyskauden osalta jäämaksuna 40€ + try-out maksuna 10€  eli yhteensä 50€  lokakuun 15. päivään mennessä.
-Satunnaiset vierailevat pelaajat maksavat käyntikerralta 5€/kerta.
-Maksut suoritetaan Peruspumpun tilille FI92 1277 3006 1022 61 .
JÄÄKIEKKKOLIITON COVID-19 KOSKEVA VIESTI
Harrastekiekkoilun kattojärjestö FOHA ry on sulautunut Suomen jääkiekkoliiton organisaatioon viime kesänä tehtyjen päätösten mukaisesti. Jääkiekkoliitto on julkaissut viestin korona-aikana vastuullisesta toiminnasta halleilla ja myös niiden ulkopuolella. 

Oheisena vielä toistamiseen liiton viesti tiedoksenne.

http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/item/5052-vain-terveena-hallille-pidetaan-koronavirus-aisoissa-toimimalla-vastuullisesti-jaahalleissa-ja-niiden-ulkopuolella
Toimitaan nyt vastuullisesti, kun virustauti tuntuu taas leviävän. Huolehditaan omasta hygieniasta, terveydestä  ja omaehtoisesta 2 viikon karanteenista, mikäli matkustetaan ulkomaille. 

TRY-OUT PELAAJAT JA -KUMMIT
Peruspumpun aamuvuoroille olemme saaneet uusia, reippaita nuorempia try-out pelaajia kesän ja syksyn aikana. Tämä on hieno asia. Peli saattaa näin vielä kehittyä myös meillä ‘old-timers’ -pelaajilla. Direktoraatti velvoittaa try-out -pelaajien kummeja esittelemään sopivalla tavalla uudet pelaajat muille peruspumppulaisille sekä informoimaan myös try-out-pelaajia Peruspumpun toiminnasta ja säännöistä. Direktoraatti on päättänyt, että try-out kausi uudelle pelaajalle on vähintään 1 vuosi, minkä jälkeen hän voi hakea Peruspumpun jäsenyyttä. Try-out pelaajan jäämaksut ovat samat kuin varsinaisella Peruspumpun jäsenellä. Try-out pelaaja maksaa myös try-out maksun, mikä on samanmääräinen kuin jäsenmaksu.
PERUSPUMPUN KOTISIVUT 
Perupumpun kotisivut löytyvät osoitteesta http://peruspumppu.com . Kannattaa aika-ajoin käydä näillä sivuilla ja laittamassa omat chat-kommentit Peruspumpun toimintaan liittyen.