Yleinen

7/18 Peruspumppu DreamTeam yllätti Classicissa!

Pumpun nousujohteinen turnaus jatkui.

Sijoitusottelussa voitto 4-0 Raahen Weijareista.
Turnauksen voitti Haukat. Loppuottelu tulos 10-0 eli Pumpun vastus Haukoille oli alkulohkossa selvästi parempi.
Pumpun maalit Weijarit pelissä.
1. Semberg 2.Liuha  3. Warjus  4. Warjus
Peruspumpun peliesitys sijoitusottelussa oli kliinisen tehokas. Kaikki paikalle ennättäneet, pelkästään  Peruspumppua kannattaneet katsojat, joita oli tasan 7,000,  saivat kosolti nautittavaa aikaisen sunnuntaiherätyksensä korvaukseksi.
Peli aaltoili mukavasti molemmissa päissä, mutta  Peruspumpun vankka  puolustus piti  vastustajat poissa todellisilta tekopaikoilta. Harvat läpiajot torjui taidolla nollapelin pelannut kaikkien maalivahtien “äiti” Alwin. Rainen voimanousujen korvaus unohtui muutaman kerran innokkailta hyökkääjiltä, mutta silloin Alwin oli terävimmillään.

Asiantunteva raati oli varma että tuleviin MM-kisoihin löytyy ko turnaukseen osallistuneista Pumppulaisista useita varmoja ehdokkaita.